Vår Värdeskapande Verksamhet

Quartiers fokuserar på att förvärva underpresterande projekt med utrymme för att skapa och låsa upp värde, vilket sedermera gör dem till lönsamma företag. Värdeskapande uppnås bland annat genom att tillsätta lämplig ledning av våra verksamheter, genom att rikta sig mot rätt marknadssegment för produkten, genom att förhandla med förväntade ändringar i regelverk som kan öka byggbarhetsrättigheterna samt genom renovering och ombyggnation av fastigheter. Vissa projekt säljs medan andra hanteras och uthyres, vilket ger företaget likviditet och möjlighet att öka värdet när fastigheten antingen säljs eller omvärderas för omfinansiering på förbättrade lånevillkor.

Bolagets fokus på investeringsfastigheter syftar till att utveckla en stabil bas med kassaflödesgenererande och lönsamma egenskaper samt att öka värdet på fastigheterna. Bolagets främsta inriktning i detta segment är semesterlägenheter som hyreslägenheter och hotell. En av anledningarna till denna operativa inriktning är turistindustrins styrka i Málagaområdet, liksom det faktum att turistindustrin historiskt har visat sig stabilare än resten av den spanska ekonomin i tider av finansiell osäkerhet.

Värdeskapande

QUARTIERS APARTMENT HOTEL & RESORT

Quartiers har 96 lägenheter i Quartiers Apartment Hotel & Resort vid Hacienda del Señorío de Cifuentes i Benahavís kommun, granne till Marbella kommun, som hyrs ut på korttid.
https://www.quartiersproperties.com/.

Värdeskapande

BOHO CLUB HOTEL

Boho Club kommer att vara Marbellas nya destinationshotell, som ligger mindre än två minuters promenad från stranden i Marbella och inom gångavstånd från den lyxiga marinan Puerto Banús. Förvärvad år 2017, är denna fastighet för närvarande under renovation. Både hotell och restaurang förväntas öppna 2019.