Skip to content

Våra projekt

Quartiers verksamhet omfattar utveckling, försäljning och förvaltning av fastigheter.

I fastighetsutvecklingssegmentet görs detta genom att utveckla noggrant utformade koncept för villor och lägenheter, vilka sedan marknadsförs och säljs. Quartiers fokuserar på att förvärva underpresterande projekt med utrymme för att skapa och låsa upp värde, vilket sedermera gör dem till lönsamma företag. Värdeskapande uppnås bland annat genom att tillsätta lämplig ledning av våra verksamheter, genom att rikta sig mot rätt marknadssegment för produkten, genom att förhandla med förväntade ändringar i regelverk som kan öka byggbarhetsrättigheterna samt genom renovering och ombyggnation av fastigheter. Vissa projekt säljs medan andra hanteras och uthyres, vilket ger företaget likviditet och möjlighet att öka värdet när fastigheten antingen säljs eller omvärderas för omfinansiering på förbättrade lånevillkor.

Quartiers fortsätter att se goda möjligheter att förvärva projekt till attraktiva priser på sin marknad. Att Quartiers är en fastighetsutvecklare som är noterad på Nasdaq First North Growth Market är en viktig konkurrensfördel, vilket underlättar en snabbare tillväxt i jämförelse med konkurrerande fastighetsbolag på Costa del Sol. Denna länk till den nordiska kapitalmarknaden innebär ett alternativ att införskaffa kapital på ett sätt som andra lokala utvecklare inte kan.

Bolagets fokus på investeringsfastigheter syftar till att utveckla en stabil bas med kassaflödesgenererande och lönsamma egenskaper samt att öka värdet på fastigheterna. Bolagets främsta inriktning i detta segment är semesterlägenheter som hyreslägenheter och hotell. En av anledningarna till denna operativa inriktning är turistindustrins styrka i Málagaområdet, liksom det faktum att turistindustrin historiskt har visat sig stabilare än resten av den spanska ekonomin i tider av finansiell osäkerhet.

Boho Club

Boho Club

Prisbelönt och exklusivt hotell och restaurangprojekt på Marbellas Golden Mile. Restaurangen har rekommenderats i Guide Michelin och hotellet har erhållit flertalet priser för sin särpräglade design.
Länk till hemsida
Quartiers Marbella Apartments

Quartiers Marbella Apartments

Väl tilltagna och smakfullt inredda lägenheter för kort- och långtidsuthyrning. Lägenheterna har både havs- och golfutsikt. Projektet är beläget i ett lugnt område i Benahavis endast 15 minuter från Marbella.
Länk till hemsida
Villa i Nueva Andalucia

Villa i Nueva Andalucia

Denna lyxvilla belägen i exklusiva Nueva Andalucia har nyligen färdigställts och är nu till salu. Villan har både havs- och golfutsikt och marknadsförs av Quartiers egna säljavdelning. Vänligen kontakta oss för att boka en visning.

Email: sales@quartiersproperties.com
Telefon: +34 633 094 628
Villor i Los Flamingos

Villor i Los Flamingos

Två villatomter i exklusiva Los Flamingos villaområde i Benahavis kommun. Storleken på tomterna uppgår till 1,583 och 1,360 kvm. Den större tomten är för närvarande till salu. Båda tomterna kan utvecklas omgående med en snabb och enkel licensprocess. Vänligen kontakta Quartiers säljteam för mer information.

Email: sales@quartiersproperties.com
Telefon: +34 633 094 628
Hacienda Collection

Hacienda Collection

Lägenheter till salu i Hacienda Collection, som är ett gated bostadsområde beläget vid foten av Sierra de Las Nieves. Området erbjuder fantastisk utsikt över Medelhavet och majestätiska berg. Förutom det rymliga privata utomhusområdet har fastigheten en stor, frodig gemensam trädgård och fyra utomhuspooler.
Vänligen kontakta Quartiers säljteam för mer information.

Email: sales@quartiersproperties.com
Telefon: +34 633 094 628
Länk till hemsida
Centro Forestal Sueco

Centro Forestal Sueco

Denna fastighet om 13 730 kvadratmeter ligger intill Boho Club och mindre än två minuters promenad från stranden i Marbella. Quartiers planerar att utveckla denna tomt till en exklusiv gated community med villor och /eller lägenheter.
Ocean View

Ocean View

Lägenhetsprojekt i Benahavís med cirka 10 000 byggrättigheter att utveckla 60 nya lägenheter. Projektet var planerade att lanseras hösten 2020. Lanseringen måste försenas på grund av Covid-19. Quartiers avser att starta projektet så snart marknadsförhållandena och tillgängligheten till bankfinansiering för fastighetsutvecklingsprojekt förbättras.