Skip to content

Våra projekt

Boho-Club-Marbella

BOHO CLUB

Prisbelönt och exklusivt hotell- och restaurangprojekt på Marbellas Golden Mile. Restaurangen har rekommenderats i Guide Michelin och hotellet har erhållit flertalet priser för sin särpräglade design, samt vunnit pris som Spaniens bästa boutiquehotell inom lyxsegmentet 2021. Hotellet har 30 rum med 2-4 bäddar per rum.

Quartiers-Apartments

QUARTIERS MARBELLA APARTMENTS

Väl tilltagna och smakfullt inredda lägenheter för kort- och långtidsuthyrning. Förutom uthyrning av egna lägenheter bedriver bolaget även en conciergeverksamhet som riktar sig till externa kunder vilket gör att verksamheten kan utvecklas till att fungera oberoende av lägenhetsinnehav.

HACIENDA-COLLECTION-BY-QUARTIERS

HACIENDA COLLECTION BY QUARTIERS

Lägenheter till salu i Hacienda Collection, som är en gated community belägen vid foten av Sierra de Las Nieves. Under det första kvartalet såldes sex stycken lägenheter vilket följer den plan som bolaget satt upp.

Forestal-residential

CENTRO FORESTAL SUECO

Denna fastighet om 13 730 kvadratmeter ligger intill Boho Club, mindre än två minuters promenad från stranden i Marbella. Quartiers planerar att utveckla denna tomt till en exklusiv gated community med villor och/eller lägenheter.

Ocean_View_Living

OCEAN VIEW BY QUARTIERS

Lägenhetsprojekt i Benahavís med cirka 10 000 kvadratmeter byggrätter för att utveckla 60 nya lägenheter. Området där projektet ligger fortsätter att konsolideras med två nya villaprojekt i lyxsegmentet alldeles i närheten.

Los-Flamingos

VILLATOMT I LOS FLAMINGOS

För närvarande pågår projektering av ett exklusivt villaprojekt med potentiellt över 1 000 kvm boyta. Planerad byggstart inom 6-8 månader.