Skip to content

SPACES that
care for
 PEOPLE

SPACES That care for people

Vi tycker att den största lyxen av alla är att bli riktigt omhändertagen.
Det är därför vi genuint tar hand om alla gäster som bor eller vistas i våra utrymmen.

Girls
boho

SENASTE Nytt

Marcus-Johansson-Prakt

VD

Har ordet

Siffrorna visar att vi nu helt klart är på rätt väg. Vi gör vårt bästa kvartal någonsin med ett resultat för perioden som är hela 189 MSEK bättre än motsvarande period 2021. Det är en konsekvens av ökad försäljning men även minskade finansieringskostnader och högre bruttomarginaler.

FINANSIELL Kalender

Kvartalsrapport juli till september 2022
3 november 2022

Kvartalsrapport juli till september 2022
3 november 2022

Kvartalsrapport juli till september 2022
3 november 2022

Finansiella RAPPORTER 2022

kommande-hotell

KOMMANDE  Hotell

Quartiers har föreslagit till Marbella kommun att utveckla ett nytt hotell på fastigheten om 13 730 km2 som ligger intill Boho Club, mindre än 2 minuters promenad till stranden.

PROJEKT Under försäljning

Bolagets projektportfölj utgörs idag av olika projekt i olika faser. Vi säljer lägenheter i Hacienda Collection, som funnits i bolagets portfölj sedan starten. Under 2023 börjar vi bygga Altura 160, ett lägenhetsprojekt om 60 lägenheter och två lyxvillor.

HACIENDA-COLLECTION-BY-QUARTIERS
Ocean_View_Living_room

BO I  Marbella

bohologo

Boho Club är ett lyxigt boutiquehotell i hjärtat av Marbella.
En elegant resort med en klubbmentalitet, som erbjuder ett boende där bekvämligheter och tillbehör från hemmet smälter samman med servicen i en lyxig boutique.

quartierslogo

Den perfekta vistelsen för familjer, vänner, par och företag. Vi har 4 stora pooler, inklusive vår infinity pool som är uppvärmd till 28°C. Bo i våra nyrenoverade; smakfullt inredda lägenheter, fullt utrustade och med fantastisk utsikt över Marbella och havet.