Vår verksamhet inom Fastighetesutveckling

Quartiers verksamhet omfattar utveckling, försäljning och förvaltning av fastigheter. I fastighetsutvecklingssegmentet görs detta genom att utveckla noggrant utformade koncept för villor och lägenheter, vilka sedan marknadsförs och säljs.

Quartiers fortsätter att se goda möjligheter att förvärva projekt till attraktiva priser på sin marknad. Att Quartiers är en fastighetsutvecklare som är noterad på Nasdaq First North Growth Market är en viktig konkurrensfördel, vilket underlättar en snabbare tillväxt i jämförelse med konkurrerande fastighetsbolag på Costa del Sol. Denna länk till den nordiska kapitalmarknaden innebär ett alternativ att införskaffa kapital på ett sätt som andra lokala utvecklare inte kan.

LÄGENHETER

22byQuartiers

22 BY QUARTIERS (UTSÅLT)

Quartiers verksamhet omfattar utveckling, försäljning och förvaltning av fastigheter. Quartiers slutför för närvarande försäljning av 22byQuartiers-projektet i Hacienda del Señorío de Cifuentes i Benahavis.

Ocean_View_Livingroom_High-resolution

OCEAN VIEW

Ocean View-projekten omfattar 60 bostadsrätter. Ett antal förändringar genomförs för närvarande av planeringsarbetet, vilket kommer bidra till högre försäljningsvärden jämfört med det ursprungliga projektet. 

VILLOR

Fastighetsutveckling

AMAPURA

Belägen i det populära området Nueva Andalucia, erbjuder villan Ampura utsikt över både medelhavet och Marbella stad.

Fastighetsutveckling

LOS FLAMINGOS VILLAS

Två villor som ligger i det attraktiva villaområdet Los Flamingos i Benahavís kommun, ett stenkast från det femstjärniga Villa Padierna Hotel med två 18-håls golfbanor.

FORESTAL RESIDENTIAL

Fastighetsutveckling

FORESTAL RESIDENTIAL

Bredvid hotellprojektet Boho Club, på Marbellas golden mile, ligger tomten Forestal Residential med 13.730 kvadratmeter land, mindre än två minuters promenad från stranden i Marbella. Quartiers planerar att utveckla denna tomt till ett exklusivt gated community med villor och / eller lägenheter. Det nya bostadskomplexet kommer att kunna dra nytta av alla de tjänster Boho Club erbjuder, vilket skapar tydliga synergier mellan båda projekten.