Skip to content

VÅRA Hotell

Vårt fokus är att utveckla hotell under vårt varumärke. Vi tycker att den största lyxen av alla är att bli riktigt omhändertagen, därav vår slogan;
Spaces that take care of people. Vi tar genuint hand om alla gäster som bor eller vistas i våra utrymmen.

More
Boho-picture
Boho-Club-Logotype-

Prisbelönt och exklusivt hotell- och restaurangprojekt på Marbellas Golden Mile. Restaurangen har rekommenderats i Guide Michelin och hotellet har erhållit flertalet priser för sin särpräglade design, samt vunnit pris som Spaniens bästa boutiquehotell inom lyxsegmentet 2021. Hotellet har 30 rum med 2-4 bäddar per rum.

More
dish-boho
boho-girls
Boho-picture
kommande-hotell

KOMMANDE Hotell

Denna fastighet om 13 730 kvadratmeter ligger intill Boho Club, mindre än två minuters promenad från stranden i Marbella. Quartiers utvärderar möjligheten att utveckla en ny hotellfastighet på fastigheten och är i pågående process med en ny detaljplan med ambitionen att mångdubbla antalet byggrätter på fastigheten, samt möjliggöra erhållande av relevant bygglicens. 

kommande-hotell

VÅRT Lägenhetshotell

QUARTIERS MARBELLA APARTMENTS

Väl tilltagna och smakfullt inredda lägenheter för kort- och långtidsuthyrning. Under 2022 genererade verksamheten en omsättning om MSEK 17,1 (15,2) med ett EBITDA på MSEK 1,7 (4,4). Det lägre resultatet under 2022 förklaras delvis av lägre intäkter på grund av färre lägenheter till uthyrning men också av högre driftkostnader pga högre elpriser och andra inflationsdrivna kostnadsökningar. 2021 påverkades även positivt av Covid-stöd under lågsäsongen.

Infinity-pool-Quartiers-Apartments
QU1009